Kulutusluotto heti edullisesti netistä

Hae kulutusluottoa vanojen lainojen rahoittamiseen tai rahaa heti tilillesi. Täytä lainahakemus ja aloita lainojen vertaileminen.

1. Täytä lainahakemus
Täytä lainahakemus
2. Valitse sopivin yhdistelylaina
Valitse edullisin laina
3. Säästä lainakuluissa
Nosta rahat tilille

Säästälainakuluissa

Säästä lainakuluissa

Yhdistä lainat ja lopeta päällekkäisten lainakulujen maksaminen. Saat tuntuvia säästöjä joka kuukausi. Mikä parasta lainojen yhdistäminen on täysin ilmaista!

Yksi lainalasku

Yksi lasku - selkeämpi talous

Eikö olisikin mukavaa, jos postiluukusta putoaisi enää vain yksi lainoihin liittyvä lasku joka kuukausi? Lukuisten pienlainalaskujen sijaan saat yhdistelylainasta tasan yhden laskun. Taloudenhoito helpottuu ja yöunetkin voivat parantua!

Luottotiedot kunnossa

Paranna luottokelpoisuuttasi

Lainojen yhdistäminen parantaa luottokelpoisuuttasi. Yhdistämällä lainat sinulla on enää yksi avoin laina. Pankit tarkistavat lainojesi lukumäärän lainahakemuksen yhteydessä. Paranna mahdollisuuksiasi matalampiin korkoihin ja yhdistä lainasi meillä!

Kulutusluotto

Kulutusluotto on vakuudeton laina, se perinteinen lainatuote. Kulustuluotot ovat useimmiten kertalainoja, tasaeräisiä lainatuotteita, jotka maksetaan heti ja kerralla tilille. Yhdistelylainaa.netin kautta voi hakea kulutusluottoa vanhojen lainojen takaisinmaksuun tai järkevään ostokseen – emme sinänsä kysy mihin rahasi käytät. Kulutusluottoa on helppo hakea, et tarvitse mitään takaajia tai vakuuksia.

Hae kulutusluottoa näin

  1. Hae lainaa täyttämällä lhakemus.
  2. Vertaile saamiasi lainatarjouksia suoraan online-palvelussamme.
  3. Tunnistaudu, vahvista lainaehdot ja nosta rahat tilillesi.

Mikäli lainanmyöntäjä vaatii, varaudu varmentamaan tulotietosi palkka- tai eläketodistuksella.

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa aina. Mikäli sinulle on kertynyt useita lainoja ja maksat joka kuukausi päällekkäisiä lainanhoitokuluja, kokeile ja hae paras yhdistelylaina meiltä. Kalliiden ja päällekkäisten lainojen takaisinmaksussa ei ole mitään järkeä. Kohtuullista taloutesi kustannukset helposti ja nopeasti aloittamalla lainojen yhdistäminen.

Vertaile kulutusluottoja huolellisesti

Vertaa lainoja ja kulutusluottoja hintojen perusteella, summien ja takaisinmaksuajan mukaisesti. Kaikki tämä onnistuu helposti online-näkymässämme. Älä ota ensimmäistä lainaa, vaan tarkista, että kulutaso on oikeasti edullinen. Ilmainen ensinosto voi vaikuttaa hyvältä, mutta todellisuudessa kyseessä voi olla korkeakorkoinen pienlaina, joka käytössä muuttuu ilmaisesta painajaiseksi. Lainojen vertaileminen on ainoa ilmainen lounas, älä jätä sitä väliin vaan kilpailuta toimijat heti avullamme!

Lainalaskuri auttaa kulutusluoton hakemisessa

Lainalaskurilla määrität helposti ja nopeasti sopivan kokoisen ja kuukausieräisen kulutusluoton. Lainalaskurimme toimii siten, että valitset lainasumman ja laina-ajan. Näillä spekseillä haet lainaa ja pankit vastaavat tarpeisiisi näiden perusteella. Aina summa ei osu juuri valittuun. Saat kuitenkin nopeasti kuvan minkäkokoinen kuukausierä lainallesi muodostuu valitsemallasi summalla ja takaisinmaksuajalla.

Lainalaskurin korkoesimerkki ei ole sitova. Saat todellisen tarjouksen korkoineen heti hakemuksen jättämisen jälkeen.

Kulutusluotto heti tilille

Kulutusluotto maksetaan lähes aina heti tilillesi. Mikäli olet kuitenkin rahoittamassa uudelleen vanhoja lainojasi, voidaan rahat maksaa suoraan velkojille. Täyttämällä hakemuksen lainan käyttötarkoituksella säätelet minne laina todellisuudessa maksetaan. Tilitysviive rahojen saamisessa on noin 1h – 1 päivä.

Edullisin kulutusluotto ei useimmiten ole se kaikkein nopein. Varaudu esittämään palkkatodistuksesi, mikäli haluat juuri sen kaikkein halvimman kulutusluoton. Tällöin lainahakemuksen manuaalinen käsittely voi viedä yhden päivän.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Voit hakea yhdistelylainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias.

Tulot

Sinulla on säännölliset kuukausitulot, palkka, eläke tai yritystuloja.

Maksuhistoria

Luottotietosi ovat kunnossa, ei maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet

Et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Miten Yhdistelylainaa.net toimii?

Yhdistelylainaa.net kilpailuttaa kaikki Suomessa toimivat vakuudettomia lainoja myöntävät nettipankit. Lähetämme lainahakemuksesi heti pankeille arvioitavaksi ja saat lainatarjoukset minuuteissa hakemuksen täyttämisestä. Palvelu ei maksa sinulle mitään.

Hyödynnä osaamisemme ja tarkista omien luottojesi oikea korko kolmessa minuutissa!

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada yhdistelylainan?

Lainan voi saada yli 20-vuotias, raha-asiansa moitteettomasti hoitanut, yli 2 vuotta Suomessa pysyvästi asunut Suomen kansalainen. Tämän lisäksi hakijalla ei saa olla erääntyneitä eriä Suomen Asiakastiedon kyselyjärjestelmässä.

Pankit arvioivat hakemukselle antamiesi tietojen perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa. Näet tarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksen voi saada vain täyttämällä lainahakemuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko perustuu hakemuksesi tietoihin. Korko on useimmiten ns. riskiperusteinen, mitä paremmat ovat hakijan tiedot sitä matalampi korko. Etukäteen on mahdoton sanoa, minkälaisen koron jokin hakija voisi saada. Korkotaso lähtee noin 8%:sta ja yltää noin 20%.

Hae korkopäätös täyttämällä lainahakemus.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan yhdistelylainan tililleni?

Riippuen pankista, yleensä yhden tunnin tai viimeistään yhden pankkipäivän kuluessa. Huomaa kuitenkin, että osa pankeista maksaa lainan suoraan velkojille. Näissä tapauksissa tilillesi ei suoraan makseta mitään.

Usein kysytyt kysymykset

En saanut yhtään lainatarjousta - mitä tein väärin?

Tarkista aina ennen hakemuksen lähettämistä hakemuksen kaikki kentät ja antamasi tiedot. Mikäli tiedot ovat varmuudella oikein, voi olla että pankit eivät olleet valmiita myöntämään hakemaasi lainaa. Osa pankeista antaa tarjouksen vain hakemallesi summalle, osa antaa tarjouksen hakusummasta riippumatta. Voit täyttää lainahakemuksen uudelleen, mikäli et saanut yhtään tarjousta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yhteishakija?

Yhteishakija on kumppani, jonka kanssa haet lainaa. Yhteishakija tulee velalliseksi lainallesi samallalailla kuin sinäkin. Olette yhdessä maksuvastuussa lainan takaisinmaksusta.

Yhteishakija auttaa merkittävästi ison yhdistelylainan hakemisessa ja lainojen yhdistämisessä, mikäli lainoja on kertynyt paljon.

Usein kysytyt kysymykset

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Usein kysytyt kysymykset

Sain monta tarjousta ja haluan peruuttaa ne kaikki

Kaikki lainatarjoukset vanhenevat noin 14 vuorokauden kuluessa. Tämän jälkeen sinulla ei ole yhtään avointa lainatarjousta. Sinun ei siis tarvitse tehdä asian suhteen mitään.