Yhdistä nykyiset lainasi ja säästä lainamenoissa

Yhdistä pikavippisi yhdeksi edullisemmaksi luotoksi. Voit hakea yhdistelylainaa 60.000 euroon asti. Täytä hakemus niin saat jopa 20 eri lainatarjousta.

1. Täytä lainahakemus
Täytä lainahakemus
2. Valitse sopivin yhdistelylaina
Valitse edullisin laina
3. Säästä lainakuluissa
Nosta rahat tilille

Säästälainakuluissa

Säästä lainakuluissa

Yhdistä lainat ja lopeta päällekkäisten lainakulujen maksaminen. Saat tuntuvia säästöjä joka kuukausi. Mikä parasta lainojen yhdistäminen on täysin ilmaista!

Yksi lainalasku

Yksi lasku - selkeämpi talous

Eikö olisikin mukavaa, jos postiluukusta putoaisi enää vain yksi lainoihin liittyvä lasku joka kuukausi? Lukuisten pienlainalaskujen sijaan saat yhdistelylainasta tasan yhden laskun. Taloudenhoito helpottuu ja yöunetkin voivat parantua!

Luottotiedot kunnossa

Paranna luottokelpoisuuttasi

Lainojen yhdistäminen parantaa luottokelpoisuuttasi. Yhdistämällä lainat sinulla on enää yksi avoin laina. Pankit tarkistavat lainojesi lukumäärän lainahakemuksen yhteydessä. Paranna mahdollisuuksiasi matalampiin korkoihin ja yhdistä lainasi meillä!

Yhdistä lainat

Yhdistä lainat nyt kätevästi Yhdistelylainaa.net -palvelumme avulla. Palvelustamme löydät apua jos etsit edullista yhdistelylainaa, jolla voisit yhdistää kaksi tai useammankin yhdeksi isoksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla säästät kuukausittain lainanhoitokuluissa suuren summan rahaa. Yhdistämällä lainat voit myös saada uudelle lainallesi pienemmän koron, joka myös alentaa lainakustannuksiasi. Jos sinulla on jo monta lainaa maksettavana, maksat jokaisesta myös aina laskutusmaksuja joka kuukausi. Vaihtamalla yhteen isompaan lainaan, säästät myös laskutuskuluissa. Maksat siis vain yhden lainan laskutuskulua. Yhdistä lainat edullisemmaksi lainaksi.

Palvelumme kilpailuttaa lainasi niillä toimijoilla jotka tarjoavat asiakkailleen yhdistelylainaa. Täyttämällä hakemuksemme, saat monta tarjousta ja voit tutustua kaikkiin rauhassa. Sinun tulee vain valita se laina joka sopii sinulle parhaiten. Täytä hakemuksemme nyt ja katso paljonko voit säästää!

Yhdistelylaina

Yhdistelylainalla tarkoitetaan lainatuotetta, joka myönnetään henkilölle kuka on maksamassa pienlainojaan takaisin uuden isomman lainan avulla. Monella lainanmyöntäjällä on valikoimissaan suurempien summien lainoja, mutta tämä ei tarkoitta sitä että heillä olisi yhdistelylainaa tarjolla. Palveluumme olemme kuitenkin keränneet markkinoiden parhaat lainafirmat, jotka tarjoavat juuri yhdistelylainaa. Täyttämällä hakemuksemme, pääset helposti hakemaan isompaa lainaa. Kun olet täyttänyt koko hakemuksen loppuun, saat näytöllesi kaikki sinulle sopivat lainatarjoukset ja voit valita näistä parhaan.

Yhdistä lainasi jo tänään, niin säästät rahaa joka kuukausi. Hakemalla yhdistelylainaa on hyvä idea jos sinulla on tällä hetkellä monta pienlainaa maksettavana. Säästöä tulee heti sen jälkeen kun olet saanut nämä maksettua pois. Ylimääräiset rahat voi laittaa vaikka säästöön tai lyhentää uutta lainaasi aluksi vähän enemmän. Kuukausierät pienenevät jos lyhennät lainan pääomaa.

Järjestelylaina – Miten hyödyn, kun yhdistän lainani?

Yhdistelylaina tunnetään myös nimellä järjestelylaina. Järjestelylaina tulee tarpeen ehkä vasta silloin, kun huomaat että lainojesi kokonaiskustannukset ovat nousseet liikaa ja sinun on pakko löytää edullisempi vaihtoehto. Monen eri lainan maksaminen on loppupeleissä paljon kalliimpaa ja monimutkaisempaa, kun täytyy muista jokaisen lainan eräpäivän erikseen. Järjestelylainasta saat apua jos haluat pysyä lainasi kokonaiskustannuksista perillä

Järjestelylainan hakeminen kannattaa toki vasta jos olet siinä tilanteessa, että haluat saada taloutesi hallintaan. Ota tästä lainasta apua vain jos haluat viimeinkin lainakustannuksesi kuriin jotta voit sen jälkeen aloittaa lainojesi lyhentämisen kunnolla.

Lainojen yhdistäminen – Yhdistä lainat helposti

Lainojen yhdistäminen on helppoa. Muista vain laittaa rasti ruutuun hakemuksessa kun kysymme oletko yhdistämässä lainojasi. Lainanmyöntäjät saavat myös tämän tiedon ja voivat sen perusteella antaa tarjouksen jossa yhdistelylaina on huomioitu. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, saat tarjouksia melkein heti näytöllesi. Jotkut lainanmyöntäjät käsittelevät hakemuksesi käsin, joten jotkut tarjoukset tulevat vasta vähän myöhemmin. Voit kuitenkin aina kirjautua sisään myöhemmin tarkastelemaan tarjouksia. Jos löydät sinulle sopivan, täytyy sinun vain klikata itsesi lainanmyöntäjän sivulle viimeistelemään hakemus.

Vertailu kannatta myös jos olet yhdistämässä lainojasi

Lainojen vertailu on hyvinkin tärkeää jos olet yhdistämässä lainasi. Pienikin muutos alaspäin korkotasossa pienentää lainakustannuksia merkittävästi. Palvelussamme saat kaikki mahdolliset tarjoukset helposti esille vain yhden hakemuksen avulla. Et siis tarvitse itse lähettää hakemustasi moneen eri paikkaan.

 

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Voit hakea yhdistelylainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias.

Tulot

Sinulla on säännölliset kuukausitulot, palkka, eläke tai yritystuloja.

Maksuhistoria

Luottotietosi ovat kunnossa, ei maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet

Et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Miten Yhdistelylainaa.net toimii?

Yhdistelylainaa.net kilpailuttaa kaikki Suomessa toimivat vakuudettomia lainoja myöntävät nettipankit. Lähetämme lainahakemuksesi heti pankeille arvioitavaksi ja saat lainatarjoukset minuuteissa hakemuksen täyttämisestä. Palvelu ei maksa sinulle mitään.

Hyödynnä osaamisemme ja tarkista omien luottojesi oikea korko kolmessa minuutissa!

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada yhdistelylainan?

Lainan voi saada yli 20-vuotias, raha-asiansa moitteettomasti hoitanut, yli 2 vuotta Suomessa pysyvästi asunut Suomen kansalainen. Tämän lisäksi hakijalla ei saa olla erääntyneitä eriä Suomen Asiakastiedon kyselyjärjestelmässä.

Pankit arvioivat hakemukselle antamiesi tietojen perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa. Näet tarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksen voi saada vain täyttämällä lainahakemuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko perustuu hakemuksesi tietoihin. Korko on useimmiten ns. riskiperusteinen, mitä paremmat ovat hakijan tiedot sitä matalampi korko. Etukäteen on mahdoton sanoa, minkälaisen koron jokin hakija voisi saada. Korkotaso lähtee noin 8%:sta ja yltää noin 20%.

Hae korkopäätös täyttämällä lainahakemus.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan yhdistelylainan tililleni?

Riippuen pankista, yleensä yhden tunnin tai viimeistään yhden pankkipäivän kuluessa. Huomaa kuitenkin, että osa pankeista maksaa lainan suoraan velkojille. Näissä tapauksissa tilillesi ei suoraan makseta mitään.

Usein kysytyt kysymykset

En saanut yhtään lainatarjousta - mitä tein väärin?

Tarkista aina ennen hakemuksen lähettämistä hakemuksen kaikki kentät ja antamasi tiedot. Mikäli tiedot ovat varmuudella oikein, voi olla että pankit eivät olleet valmiita myöntämään hakemaasi lainaa. Osa pankeista antaa tarjouksen vain hakemallesi summalle, osa antaa tarjouksen hakusummasta riippumatta. Voit täyttää lainahakemuksen uudelleen, mikäli et saanut yhtään tarjousta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yhteishakija?

Yhteishakija on kumppani, jonka kanssa haet lainaa. Yhteishakija tulee velalliseksi lainallesi samallalailla kuin sinäkin. Olette yhdessä maksuvastuussa lainan takaisinmaksusta.

Yhteishakija auttaa merkittävästi ison yhdistelylainan hakemisessa ja lainojen yhdistämisessä, mikäli lainoja on kertynyt paljon.

Usein kysytyt kysymykset

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Usein kysytyt kysymykset

Sain monta tarjousta ja haluan peruuttaa ne kaikki

Kaikki lainatarjoukset vanhenevat noin 14 vuorokauden kuluessa. Tämän jälkeen sinulla ei ole yhtään avointa lainatarjousta. Sinun ei siis tarvitse tehdä asian suhteen mitään.