Kertalaina helposti ja nopeasti

Kertalainaa lainojen yhdistämiseen ja harkittuihin ostoksiin. Hae lainaa, me kilpailutamme kaikki Suomen vakuudettomat kertalainat samalla hakemuksella.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Hyväksyn Yhdistelylainaa.net käyttöehdot ja Yhdistelylainaa.net saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.

Kertalaina heti tilille

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

;

Kertalaina

Kertalaina on tasaeräinen vakuudeton laina. Kertalaina on synonyymi kulutusluotolle ja tarkoittaa siis lainaa, joka nostetaan kerralla tilille ja maksetaan takaisin joka kuukausi täsmälleen samankokoisella kuukausierällä.

  • Kertalaina on tasaeräinen luotto.
  • Kertalaina on vakuudeton laina.
  • Kertalainat maksetaan kokonaisuudessaan hakijan tilille.
  • Kertalainaa voi korottaa, mutta se ei jousta kuten joustolaina.

Kertaluotto on hyvä vaihtoehto yhdistelylainaksi. Se ei aiheuta harmaita hiuksia erikokoisilla kuukausierillä, vaan pysyy aina samana ja erät muuttumattomina. Kertalainan etuna on siten sen helppo hallittavuus velkojen takaisinmaksussa ja taloudenhallinnassa.

Kertalainaa lainojen yhdistämiseen:

Yhdistä lainasi kertalainalla. Saat heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen useita vaihtoehtoja kertalainatyyppiselle yhdistelylainalle. Voit valita parhaan tarjouksen ja edetä nostamaan lainan tai antaa pankin maksaa vanhat lainat puolestasi. Voit hakea myös aivan tavallista vakuudetonta lainaa suoraan tilillesi kauttamme.

  1. Täytä lainahakemus.
  2. Kilpailutamme kertalainat, saat tarjoukset heti.
  3. Vertaile paras kulutusluotto ja etene tunnistautumaan.
  4. Vahvista kertalainan lainaehdot ja varmenna tulosi – saat rahat käyttöösi nopeasti.

Kertalaina vai joustolaina?

Kertalaina eroaa joustolainasta nimenomaan sen kiinteän luonteen vuoksi. Joustolaina perustuu luottorajaan, jonka puitteissa voit käyttää lainaa vapaasti. Joustolainasta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan. Tuote on kätevä, josset vielä ihan tiedä paljonko lainaa tarkalleen tarvitset. Kertaluotto sopii yhdistelylainaksi, kun tiedät velkatilanteesi ja haluat päästä niistä eroon. Kertalainaa ei voi nostaa uudelleen tilille, joten velkasaldosi laskee tasaisesti pitäytyessäsi maksusuunnitelmassa. Kertalainat ovat erinomaisia edullisia yhdistelylainoja.

Hae molempia lainatuotteita kauttaamme, näet heti tarjousnäkymästä kummasta lainatuotteesta missäkin tapauskessa on kyse. Voit tehdä järkevän valinnan kattavan kilpailutuksen jälkeen.

Kertalaina edullisesti

Kertalainan korkotaso alkaa noin 8%:sta ja todellinen vuosikorko noin 15%:sta. Kyseessä on edullinen vakuudeton luotto. Kertalaina edullisesti suoraan netistä muutamalla verkkohakemuksen kysymyksellä ja läpinäkyvin ehdoin! Täytä lainahakemus ja hae lainaa vaikka heti – se kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen voi lyhentää vanhat lainasi pois tai rahoittaa kertaluonteisen harkitun hankinnan.

Korkein mahdollinen vuosikorko on tällä hetkellä rajattu 20%, joten sinun ei tarvitse maksaa lainastasi niin paljon kuin aikaisemmin. Myös lainamarkkinoilla olevat toimijat ovat alentaneet korkojaan ja kilpailu on kiristynyt. Hakemalla luottoa kauttamme saat kilpailutettua yli 30 pankkia ja luotonantajaa helposti yhdellä hakemuksella. Saat välittömästi luottopäätöksiä hakemuksellesi ja näet muutamassa minuutissa millaista lainaa voit saada.