Kertalaina helposti ja nopeasti

Kertalainaa lainojen yhdistämiseen ja harkittuihin ostoksiin. Hae lainaa, me kilpailutamme kaikki Suomen vakuudettomat kertalainat samalla hakemuksella.

1. Täytä lainahakemus
Täytä lainahakemus
2. Valitse sopivin yhdistelylaina
Valitse edullisin laina
3. Säästä lainakuluissa
Nosta rahat tilille

Säästälainakuluissa

Säästä lainakuluissa

Yhdistä lainat ja lopeta päällekkäisten lainakulujen maksaminen. Saat tuntuvia säästöjä joka kuukausi. Mikä parasta lainojen yhdistäminen on täysin ilmaista!

Yksi lainalasku

Yksi lasku - selkeämpi talous

Eikö olisikin mukavaa, jos postiluukusta putoaisi enää vain yksi lainoihin liittyvä lasku joka kuukausi? Lukuisten pienlainalaskujen sijaan saat yhdistelylainasta tasan yhden laskun. Taloudenhoito helpottuu ja yöunetkin voivat parantua!

Luottotiedot kunnossa

Paranna luottokelpoisuuttasi

Lainojen yhdistäminen parantaa luottokelpoisuuttasi. Yhdistämällä lainat sinulla on enää yksi avoin laina. Pankit tarkistavat lainojesi lukumäärän lainahakemuksen yhteydessä. Paranna mahdollisuuksiasi matalampiin korkoihin ja yhdistä lainasi meillä!

Kertalaina

Kertalaina on tasaeräinen vakuudeton laina. Kertalaina on synonyymi kulutusluotolle ja tarkoittaa siis lainaa, joka nostetaan kerralla tilille ja maksetaan takaisin joka kuukausi täsmälleen samankokoisella kuukausierällä.

  • Kertalaina on tasaeräinen luotto.
  • Kertalaina on vakuudeton laina.
  • Kertalainat maksetaan kokonaisuudessaan hakijan tilille.
  • Kertalainaa voi korottaa, mutta se ei jousta kuten joustolaina.

Kertaluotto on hyvä vaihtoehto yhdistelylainaksi. Se ei aiheuta harmaita hiuksia erikokoisilla kuukausierillä, vaan pysyy aina samana ja erät muuttumattomina. Kertalainan etuna on siten sen helppo hallittavuus velkojen takaisinmaksussa ja taloudenhallinnassa.

Kertalainaa lainojen yhdistämiseen:

Yhdistä lainasi kertalainalla. Saat heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen useita vaihtoehtoja kertalainatyyppiselle yhdistelylainalle. Voit valita parhaan tarjouksen ja edetä nostamaan lainan tai antaa pankin maksaa vanhat lainat puolestasi. Voit hakea myös aivan tavallista vakuudetonta lainaa suoraan tilillesi kauttamme.

  1. Täytä lainahakemus.
  2. Kilpailutamme kertalainat, saat tarjoukset heti.
  3. Vertaile paras kulutusluotto ja etene tunnistautumaan.
  4. Vahvista kertalainan lainaehdot ja varmenna tulosi – saat rahat käyttöösi nopeasti.

Kertalaina vai joustolaina?

Kertalaina eroaa joustolainasta nimenomaan sen kiinteän luonteen vuoksi. Joustolaina perustuu luottorajaan, jonka puitteissa voit käyttää lainaa vapaasti. Joustolainasta voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan. Tuote on kätevä, josset vielä ihan tiedä paljonko lainaa tarkalleen tarvitset. Kertaluotto sopii yhdistelylainaksi, kun tiedät velkatilanteesi ja haluat päästä niistä eroon. Kertalainaa ei voi nostaa uudelleen tilille, joten velkasaldosi laskee tasaisesti pitäytyessäsi maksusuunnitelmassa. Kertalainat ovat erinomaisia edullisia yhdistelylainoja.

Hae molempia lainatuotteita kauttaamme, näet heti tarjousnäkymästä kummasta lainatuotteesta missäkin tapauskessa on kyse. Voit tehdä järkevän valinnan kattavan kilpailutuksen jälkeen.

Kertalaina edullisesti

Kertalainan korkotaso alkaa noin 8%:sta ja todellinen vuosikorko noin 15%:sta. Kyseessä on edullinen vakuudeton luotto. Kertalaina edullisesti suoraan netistä muutamalla verkkohakemuksen kysymyksellä ja läpinäkyvin ehdoin! Täytä lainahakemus ja hae lainaa vaikka heti – se kestää noin kolme minuuttia, jonka jälkeen voi lyhentää vanhat lainasi pois tai rahoittaa kertaluonteisen harkitun hankinnan.

Korkein mahdollinen vuosikorko on tällä hetkellä rajattu 20%, joten sinun ei tarvitse maksaa lainastasi niin paljon kuin aikaisemmin. Myös lainamarkkinoilla olevat toimijat ovat alentaneet korkojaan ja kilpailu on kiristynyt. Hakemalla luottoa kauttamme saat kilpailutettua yli 30 pankkia ja luotonantajaa helposti yhdellä hakemuksella. Saat välittömästi luottopäätöksiä hakemuksellesi ja näet muutamassa minuutissa millaista lainaa voit saada.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Voit hakea yhdistelylainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias.

Tulot

Sinulla on säännölliset kuukausitulot, palkka, eläke tai yritystuloja.

Maksuhistoria

Luottotietosi ovat kunnossa, ei maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet

Et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Miten Yhdistelylainaa.net toimii?

Yhdistelylainaa.net kilpailuttaa kaikki Suomessa toimivat vakuudettomia lainoja myöntävät nettipankit. Lähetämme lainahakemuksesi heti pankeille arvioitavaksi ja saat lainatarjoukset minuuteissa hakemuksen täyttämisestä. Palvelu ei maksa sinulle mitään.

Hyödynnä osaamisemme ja tarkista omien luottojesi oikea korko kolmessa minuutissa!

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada yhdistelylainan?

Lainan voi saada yli 20-vuotias, raha-asiansa moitteettomasti hoitanut, yli 2 vuotta Suomessa pysyvästi asunut Suomen kansalainen. Tämän lisäksi hakijalla ei saa olla erääntyneitä eriä Suomen Asiakastiedon kyselyjärjestelmässä.

Pankit arvioivat hakemukselle antamiesi tietojen perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa. Näet tarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksen voi saada vain täyttämällä lainahakemuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko perustuu hakemuksesi tietoihin. Korko on useimmiten ns. riskiperusteinen, mitä paremmat ovat hakijan tiedot sitä matalampi korko. Etukäteen on mahdoton sanoa, minkälaisen koron jokin hakija voisi saada. Korkotaso lähtee noin 8%:sta ja yltää noin 20%.

Hae korkopäätös täyttämällä lainahakemus.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan yhdistelylainan tililleni?

Riippuen pankista, yleensä yhden tunnin tai viimeistään yhden pankkipäivän kuluessa. Huomaa kuitenkin, että osa pankeista maksaa lainan suoraan velkojille. Näissä tapauksissa tilillesi ei suoraan makseta mitään.

Usein kysytyt kysymykset

En saanut yhtään lainatarjousta - mitä tein väärin?

Tarkista aina ennen hakemuksen lähettämistä hakemuksen kaikki kentät ja antamasi tiedot. Mikäli tiedot ovat varmuudella oikein, voi olla että pankit eivät olleet valmiita myöntämään hakemaasi lainaa. Osa pankeista antaa tarjouksen vain hakemallesi summalle, osa antaa tarjouksen hakusummasta riippumatta. Voit täyttää lainahakemuksen uudelleen, mikäli et saanut yhtään tarjousta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yhteishakija?

Yhteishakija on kumppani, jonka kanssa haet lainaa. Yhteishakija tulee velalliseksi lainallesi samallalailla kuin sinäkin. Olette yhdessä maksuvastuussa lainan takaisinmaksusta.

Yhteishakija auttaa merkittävästi ison yhdistelylainan hakemisessa ja lainojen yhdistämisessä, mikäli lainoja on kertynyt paljon.

Usein kysytyt kysymykset

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Usein kysytyt kysymykset

Sain monta tarjousta ja haluan peruuttaa ne kaikki

Kaikki lainatarjoukset vanhenevat noin 14 vuorokauden kuluessa. Tämän jälkeen sinulla ei ole yhtään avointa lainatarjousta. Sinun ei siis tarvitse tehdä asian suhteen mitään.