Järjestelylaina velkojen yhdistämiseen

Järjestelylainalla voit yhdistää vanhat velat matalakorkoisemmaksi vaihtoehdoksi. Aloita velkojen järjestely täyttämällä lainahakemus.

1. Täytä lainahakemus
Täytä lainahakemus
2. Valitse sopivin yhdistelylaina
Valitse edullisin laina
3. Säästä lainakuluissa
Nosta rahat tilille

Säästälainakuluissa

Säästä lainakuluissa

Yhdistä lainat ja lopeta päällekkäisten lainakulujen maksaminen. Saat tuntuvia säästöjä joka kuukausi. Mikä parasta lainojen yhdistäminen on täysin ilmaista!

Yksi lainalasku

Yksi lasku - selkeämpi talous

Eikö olisikin mukavaa, jos postiluukusta putoaisi enää vain yksi lainoihin liittyvä lasku joka kuukausi? Lukuisten pienlainalaskujen sijaan saat yhdistelylainasta tasan yhden laskun. Taloudenhoito helpottuu ja yöunetkin voivat parantua!

Luottotiedot kunnossa

Paranna luottokelpoisuuttasi

Lainojen yhdistäminen parantaa luottokelpoisuuttasi. Yhdistämällä lainat sinulla on enää yksi avoin laina. Pankit tarkistavat lainojesi lukumäärän lainahakemuksen yhteydessä. Paranna mahdollisuuksiasi matalampiin korkoihin ja yhdistä lainasi meillä!

Järjestelylaina velkojen järjestelyyn

Järjestelylaina on joko nettipankin myöntämä vakuudeton luotto matalalla korolla tai Takuu-Säätiön myöntämä valtion takaama laina, jolla pyritään katkaisemaan lisävelkaantuminen. Järjestelylainaa myönnetään lainojen yhdistämiseen ja velkakierteen katkaisemiseen.

  • Järjestelylaina on vakuudeton laina tai Takuu-Säätiön myöntämä luotto.
  • Järjestelylainat jaetaan näiden perusteella kahteen kategoriaan.
  • Järjestelylainaa hakiessa on tiedettävä kumpaa on hakemassa.
  • Yhdistelylainaa.net kautta haettu laina on tavanomainen vakuudeton laina.
  • Takuu-Säätiön järjestelylaina sisältää velkajärjestelyprosessin, prosessin seurauksena luottotiedot voi menettää.

Järjestelylainaa netistä

Järjestelylainaa helposti ja nopeasti suoraan netistä. Takuu-Säätiön järjestelylainaa joutuu jonottamaan ja propsessi vaatii omakohtaista viitseliäisyyttä. Lopputuloksena on usein luottohäiriömerkintä, jolla varmistetaan ettei uutta lainaa voi enää nostaa. Velkasaneerauksen tilanne on ruuhkautunut ja oman talouden tasapainottaminen voi tätä kautta viedä aikaa. Vakuudettoman järjestelylainan hakeminen meidän kautta onnistuu kuitenkin heti. Korko ei ole aivan samaa tasoa kuin Takuu-Säätiön noin 4-5% nimelliskorko. Välittämiemme lainojen korkotaso alkaa noin 8%:sta. Saat lainatarjouksen aina heti ja voit vertailla riittääkö luotto auttamaan sinut yli vaikean tilanteen vai olisi vielä paras hakea valtion takaamaa lainaa ja hakeutua velkajärjestelyyn.

Takuu-Säätiö ja järjestelylaina

Takuu-Säätiö myöntää takauksen pankkilainaan, jolloin järjestelylainan voi saada edullisimpaan hintaan. Huomaa kuitenkin, että myös Takuu-Säätiön maksimilainasumma on 34000 euroa ja pienin 2000 euroa. Vastaavasti avoimia lainoja on kyettävä hoitamaan jo samalla summalla jolla järjestelylaina myönnetään kuukausittain. Tämän lisäksi puolison maksukyky selvitetään. Lainan ehtona luottotietoihin tulee merkintä vapaaehtoisesta velkajärjestelystä. Järjestelylainaa maksetaan takaisin lähes maksisimilla summalla mitä taloudesta jää kuukausittain yli, lainalle ei siis haeta mitään pienintä kuukausierää, vaan lainaa maksetaan agressiivisesti takaisin.

Lainojen yhdistäminen OP ja Nordea

Järjestelylainan hakeminen lainojen yhdistämisellä OP:sta tai Nordeasta voi onnistua, mikäli olet pankin asiakas. Hae luottopäätös aina myös omalta pankiltasi. Useimmiten tämänkaltaisten lainojen vakuudeksi halutaan reaaliomaisuutta. Lainaa ilman vakuuksia myönnetään harvoin. Kysy pankistasi lainaa ja avaa heille taloudellinen tilanteesi. Lainan hakeminen ei maksa ikinä mitään, eikä annettuun tarjoukseen ole pakko suostua.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Voit hakea yhdistelylainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias.

Tulot

Sinulla on säännölliset kuukausitulot, palkka, eläke tai yritystuloja.

Maksuhistoria

Luottotietosi ovat kunnossa, ei maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet

Et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Miten Yhdistelylainaa.net toimii?

Yhdistelylainaa.net kilpailuttaa kaikki Suomessa toimivat vakuudettomia lainoja myöntävät nettipankit. Lähetämme lainahakemuksesi heti pankeille arvioitavaksi ja saat lainatarjoukset minuuteissa hakemuksen täyttämisestä. Palvelu ei maksa sinulle mitään.

Hyödynnä osaamisemme ja tarkista omien luottojesi oikea korko kolmessa minuutissa!

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada yhdistelylainan?

Lainan voi saada yli 20-vuotias, raha-asiansa moitteettomasti hoitanut, yli 2 vuotta Suomessa pysyvästi asunut Suomen kansalainen. Tämän lisäksi hakijalla ei saa olla erääntyneitä eriä Suomen Asiakastiedon kyselyjärjestelmässä.

Pankit arvioivat hakemukselle antamiesi tietojen perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa. Näet tarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksen voi saada vain täyttämällä lainahakemuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko perustuu hakemuksesi tietoihin. Korko on useimmiten ns. riskiperusteinen, mitä paremmat ovat hakijan tiedot sitä matalampi korko. Etukäteen on mahdoton sanoa, minkälaisen koron jokin hakija voisi saada. Korkotaso lähtee noin 8%:sta ja yltää noin 20%.

Hae korkopäätös täyttämällä lainahakemus.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan yhdistelylainan tililleni?

Riippuen pankista, yleensä yhden tunnin tai viimeistään yhden pankkipäivän kuluessa. Huomaa kuitenkin, että osa pankeista maksaa lainan suoraan velkojille. Näissä tapauksissa tilillesi ei suoraan makseta mitään.

Usein kysytyt kysymykset

En saanut yhtään lainatarjousta - mitä tein väärin?

Tarkista aina ennen hakemuksen lähettämistä hakemuksen kaikki kentät ja antamasi tiedot. Mikäli tiedot ovat varmuudella oikein, voi olla että pankit eivät olleet valmiita myöntämään hakemaasi lainaa. Osa pankeista antaa tarjouksen vain hakemallesi summalle, osa antaa tarjouksen hakusummasta riippumatta. Voit täyttää lainahakemuksen uudelleen, mikäli et saanut yhtään tarjousta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yhteishakija?

Yhteishakija on kumppani, jonka kanssa haet lainaa. Yhteishakija tulee velalliseksi lainallesi samallalailla kuin sinäkin. Olette yhdessä maksuvastuussa lainan takaisinmaksusta.

Yhteishakija auttaa merkittävästi ison yhdistelylainan hakemisessa ja lainojen yhdistämisessä, mikäli lainoja on kertynyt paljon.

Usein kysytyt kysymykset

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Usein kysytyt kysymykset

Sain monta tarjousta ja haluan peruuttaa ne kaikki

Kaikki lainatarjoukset vanhenevat noin 14 vuorokauden kuluessa. Tämän jälkeen sinulla ei ole yhtään avointa lainatarjousta. Sinun ei siis tarvitse tehdä asian suhteen mitään.