Kilpailuta joustolainahakemus ja säästä lainamenoissa

Kilpailuta joustolaina yli 25 eri pankin ja lainanantajan kesken yhdellä hakemuksella.

1. Täytä lainahakemus
Täytä lainahakemus
2. Valitse sopivin yhdistelylaina
Valitse edullisin laina
3. Säästä lainakuluissa
Nosta rahat tilille

Säästälainakuluissa

Säästä lainakuluissa

Yhdistä lainat ja lopeta päällekkäisten lainakulujen maksaminen. Saat tuntuvia säästöjä joka kuukausi. Mikä parasta lainojen yhdistäminen on täysin ilmaista!

Yksi lainalasku

Yksi lasku - selkeämpi talous

Eikö olisikin mukavaa, jos postiluukusta putoaisi enää vain yksi lainoihin liittyvä lasku joka kuukausi? Lukuisten pienlainalaskujen sijaan saat yhdistelylainasta tasan yhden laskun. Taloudenhoito helpottuu ja yöunetkin voivat parantua!

Luottotiedot kunnossa

Paranna luottokelpoisuuttasi

Lainojen yhdistäminen parantaa luottokelpoisuuttasi. Yhdistämällä lainat sinulla on enää yksi avoin laina. Pankit tarkistavat lainojesi lukumäärän lainahakemuksen yhteydessä. Paranna mahdollisuuksiasi matalampiin korkoihin ja yhdistä lainasi meillä!

Joustolaina

Hae joustolainaa lainojen yhdistämiseen palvelumme avulla, niin saat parhaan tarjouksen! Kauttamme voit hakea jopa 60000 euron lainaa. Joustoluotto on nimensä mukainen laina, joka sopii kaikenlaiseen käyttöön. Saat joustolainan luottorajan käyttöösi kunhan hakemuksesi hyväksytään. Voit sen jälkeen itse päättää paljonko rahaa haluat nostaa tilille. Joustolainassa on sama toimintaperiaate kuin luottokortissa. Lainan maksat takaisin aina osissa sopimuksen mukaan. Joustoluottoa voi saada 500 eurosta aina 60000 euroon asti. Yhdistelylainaa.net -palvelu auttaa jos olet etsimässä markkinoiden edullisinta joustolainaa.

Joustolaina heti – toimi näin

Joustolaina heti tilille? Noudata näitä hakuohjeita niin saat lainan heti tilille:
  1. Täytä joustolainahakemus sivun ylälaidasta. Tämän jälkeen sinut ohjataan hakemuksen toiselle sivulle.
  2. Lähetä joustolainahakemuksesi meille käsitteylä varten. Saat lainatarjoukset heti nettipalvelustamme.
  3. Vertaile lainatarjouksia ja valitse juuri sinulle sopiva joustolaina.
  4. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla, allekirjoita lainasopimus ja nosta laina tilillesi.
Joustolainalaskuri laskee luottorajan

Tämän sivun yläosassa löydät lainalaskurimme, mistä voit katsoa mihin hintaan saisit joustolainaa. Jos olet päättänyt hakea juuri parin tuhannen luottorajaa, valitse tämä summaksi. Jos tiedät miten nopeasti aiot maksaa lainan takaisin, niin valitse juuri se takaisinmaksuaika. Kun olet saanut hakemuksen täytettyä, lähetämme sen suoraan lainanmyöntäjille käsittelyä varten. Usein saat tarjoukseksi isomman luottorajan käyttöön. Tämä ei kuitenkaan haittaa, koska voit itse valita paljonko käytät luottorajasta. Voit aluksi nosta pienemmän summan ja tulevaisuudessa lisää jos sille on tarvetta. Tärkeää on kuitenkin maksaa laskut ajoissa, muuten uusia nostoja ei voi tehdä. Kun hakemuksesi on lopullisesti on hyväksytty, saat tästä tekstarin ja voit sen jälkeen nostaa rahaa tilille.

Joustolainavertailu kannattaa

Joustolainojen vertailu kannattaa aina, etenkin jos olet etsimässä halvinta vaihtoehtoa. Näinä päivinä markkinoilta löytyy monta lainafirma joilla on hyvinkin korkeat korot ja kulut. Näiden sivuilta kannatta käydä läpi lainaesimerkit jotta näkee miten kalliiksi laina tulee. Lainaesimerkki ei kuitenkaan kerro millä korolla tulet saamaan lainaa. Kaikki lainapalvelut ilmoittavat lopullisen korkotason vasta kuin olet tehyt hakemuksen loppuun ja laina on hyväksytty. Tämän takia kannattaa ottaa lainan kilpailuttaja avuksi. Säästät silloin aikaa ja rahaa. Palvelumme kautta saat sitovat tarjoukset täyttämällä yhden hakemuksen. Tällä tavalla löydät oikeasti edullisimman joustolainan.

Edullisin joustoluotto

Edullisin joustoluotto kannattaa etsiä lainanvälittäjän avulla. Paras tilanne on se, kun tiedät tarkalleen minkälaisen lainan tarvitset ja mihin tarkoitukseen. Monet lainafirmat tarjoavat ilmaisia ensinostoja uusille asiakkailleen ja tämä kannatta aina huomioida lainaa hakiessa.

Joustolaina kokemuksia

Joustolainojen kokemukset ovat hyvin pitkälle sidottuja lainan todellisiin kustannuksiin. Jos päätit hakea vähän kalliimpaa tuotetta, et ehkä ole tyytyväinen siihen pitkässä juoksussa. Vaikka tässä lainatuotteessa olisikin paljon lisäominaisuuksia, ei niistä ole iloa kun katsoo lainan kuluja. Tässä on esimerkkinä Komplett Bank, joka tarjoaa pitkää maksuaikaa ilman lyhennyspakkoa.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Voit hakea yhdistelylainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias.

Tulot

Sinulla on säännölliset kuukausitulot, palkka, eläke tai yritystuloja.

Maksuhistoria

Luottotietosi ovat kunnossa, ei maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet

Et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Miten Yhdistelylainaa.net toimii?

Yhdistelylainaa.net kilpailuttaa kaikki Suomessa toimivat vakuudettomia lainoja myöntävät nettipankit. Lähetämme lainahakemuksesi heti pankeille arvioitavaksi ja saat lainatarjoukset minuuteissa hakemuksen täyttämisestä. Palvelu ei maksa sinulle mitään.

Hyödynnä osaamisemme ja tarkista omien luottojesi oikea korko kolmessa minuutissa!

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada yhdistelylainan?

Lainan voi saada yli 20-vuotias, raha-asiansa moitteettomasti hoitanut, yli 2 vuotta Suomessa pysyvästi asunut Suomen kansalainen. Tämän lisäksi hakijalla ei saa olla erääntyneitä eriä Suomen Asiakastiedon kyselyjärjestelmässä.

Pankit arvioivat hakemukselle antamiesi tietojen perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa. Näet tarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksen voi saada vain täyttämällä lainahakemuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko perustuu hakemuksesi tietoihin. Korko on useimmiten ns. riskiperusteinen, mitä paremmat ovat hakijan tiedot sitä matalampi korko. Etukäteen on mahdoton sanoa, minkälaisen koron jokin hakija voisi saada. Korkotaso lähtee noin 8%:sta ja yltää noin 20%.

Hae korkopäätös täyttämällä lainahakemus.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan yhdistelylainan tililleni?

Riippuen pankista, yleensä yhden tunnin tai viimeistään yhden pankkipäivän kuluessa. Huomaa kuitenkin, että osa pankeista maksaa lainan suoraan velkojille. Näissä tapauksissa tilillesi ei suoraan makseta mitään.

Usein kysytyt kysymykset

En saanut yhtään lainatarjousta - mitä tein väärin?

Tarkista aina ennen hakemuksen lähettämistä hakemuksen kaikki kentät ja antamasi tiedot. Mikäli tiedot ovat varmuudella oikein, voi olla että pankit eivät olleet valmiita myöntämään hakemaasi lainaa. Osa pankeista antaa tarjouksen vain hakemallesi summalle, osa antaa tarjouksen hakusummasta riippumatta. Voit täyttää lainahakemuksen uudelleen, mikäli et saanut yhtään tarjousta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yhteishakija?

Yhteishakija on kumppani, jonka kanssa haet lainaa. Yhteishakija tulee velalliseksi lainallesi samallalailla kuin sinäkin. Olette yhdessä maksuvastuussa lainan takaisinmaksusta.

Yhteishakija auttaa merkittävästi ison yhdistelylainan hakemisessa ja lainojen yhdistämisessä, mikäli lainoja on kertynyt paljon.

Usein kysytyt kysymykset

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Usein kysytyt kysymykset

Sain monta tarjousta ja haluan peruuttaa ne kaikki

Kaikki lainatarjoukset vanhenevat noin 14 vuorokauden kuluessa. Tämän jälkeen sinulla ei ole yhtään avointa lainatarjousta. Sinun ei siis tarvitse tehdä asian suhteen mitään.