Aloita lainojen yhdistäminen

Yhdistämme kaikki vanhat lainasi yhdeksi edullisemmaksi luotoksi. Aloita täyttämällä lainahakemus, saat lainatarjoukset heti näkyvillesi.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Hyväksyn Yhdistelylainaa.net käyttöehdot ja Yhdistelylainaa.net saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.

Lainojen yhdistäminen helposti

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

;

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti pavlelumme avulla yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän avulla. Autamme sinua aloittamaan lainojen yhdistämisen helpolla nettihakemuksella. Saat välittömästi vastauksen hakemuksellesi ja voit aloittaa lainojen vertailun ja rahan säästämisen. Palvelumme on sinulle aina maksuton.

Lainojen yhdistämisen 1-2-3:

  1. Täytä lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi ja listaa avoimet yhdistettävät luotot.
  2. Saat pankkien tarjoukset näkyville noin kolmessa minuutissa.
  3. Valitse paras yhdistelylaina ja annan pankin maksaa laina pois puolestasi tai vastaanota rahat tilillesi.

Yhdistä lainat ja säästä rahaa

Lainojen yhdistäminen säästää riihikuivaa rahaa. Mikäli sinulle on kertynyt useita kalliskorkoisia pikavippejä ja limiittilainoja, voi säästö olla satoja euroja kuukaudessa. Lainojen yhdistäminen todella auttaa karsimaan kuukausittaisia päällekkäisiä lainanhoitokuluja. Lopeta kalliiden pikavippien maksaminen ja vaihda luottosi edullisempaan. Laitamme pankit töihin, jotta sinä voisit nauttia ns. ”yhden laskun taktiikasta”, ei enää viittä laskua pienistä vipeistä – yksi selkeä maksusuoritus kuukausittain. Taloutesi kiittää!

Yhdistä kaikki lainat avullamme. Kertalainat, pikalainat, joustolainat, tuotteella ei ole väliä. Muistat vain listata kaikki lainat hakemukselle ja anna meidän huolehtia lopusta. Lainasaldojen listaaminen on syytä tehdä huolellisesti, jotta pankit voivat tehdä oikean luottopäätöksen tilanteesi perusteella.

Lainojen yhdistäminen parantaa luottokelpoisuuttasi

Lainojen yhdistäminen parantaa luottokelpoistuuttasi. Lainojen yhdistämisen jälkeen sinulla on enää yksi laina avoinna. Pankeille tämä näyttäytyy parempana tilanteena kuin vaikkapa kuuden lainan päällekkäisyys. Yhdistämällä luotot annat paremman kuvan taloudenpidostasi. Paremmasta luottokelpoisuudesta voi olla etua myöhemmin, mikäli lainojen korot putoavat ja haluat tarkistaa yhdistelylainasi koron. Olet lähtökohtaisesti paremmassa asemassa kuin päällekkäisiä lainoja itselleen hamstrannut kuluttaja. Mahdolllisuutesi vielä matalampaan korkoon paranevat huomattavasti.

Lainojen yhdistämisen kokemuksia

Kokemukset lainojen yhdistämisestä ovat linjassa yhdistelylainan saamiseen. Mikäli asiakkaamme on onnistunut yhdistämään kaikki kalliit velkansa, on palautekin ollut aina erittäin positiivista. Noin 20% yhdistelylainaa hakeneista onnistuu saamaan luoton kauttamme. Hylkääviä tekijöitä ovat myöhässä olevat maksuerät, suhteessa jo liian isoksi kasvanut velkasaldo sekä talouden muut kulut. Monesti lainaa on jouduttu ottamaan liian isojen menojen aiheuttaman pysyvän talouden kassavirtavajeen rahoittamiseksi. Tällöin lainahakemuksella annetut tiedot antavat realistisen kuvan rahojen riittämättömyydestä, eikä lainaa yleisesti myönnetä.

Lainojen yhdistäminen kokemuksesta onnistuu parhaiten, mikäli asiakas on jo käynyt oman taloutensa läpi ja on valmis mukauttamaan menojaan suhteessa tuloihin. Luottojen yhdistäminen voi muuttua järjestelylainan hakemiseksi, kunhan talouden tila on ensin itselle selvinnyt. Jatkuvaa kassavajetta ei voi rahoittaa vakuudettomilla luotoilla.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Vanhojen lainojen yhdistäminen toimii netin kautta helposti ja nopeasti. Tarvitset vain nettipankkitunnukset lainan nostamista varten. Lainahakemuksen liitteeksi voi tarvita palkka- tai eläketositteen varmennukseksi tuloista. Muita liitteitä tai monimutkaisia prosesseja ei tarvita.

Järjestelylaina tasapainottaa taloden

Järjestelylaina on viimeinen vaihtoehto, mikäli nettipankkien rahoitustuotteista ei ole velkojen rahoittajaksi. Järjestelylaina voi tarkoittaa vakuudetonta luottoa aivan samallalailla kuin yhdistelylainakin. Kuitenkin, järjestelylainalla viitataan yleensä valtion takaamaan matalakorkoiseen luottoon jota haetaan Takuu-Säätiön tai oman kunnan avustuksella. Tällöin koko talouden menot ja kulut laitetaan nippuun ja velkoja pyritään kohtuullistamaan. Menettelyn seurauksena on useimmiten luottohäiriömerkintä ja velaksi elämisen lopettaminen. Voit hakea pankkien tarjoamaa järjestelylainaa kauttamme.