Aloita lainojen yhdistäminen

Yhdistämme kaikki vanhat lainasi yhdeksi edullisemmaksi luotoksi. Aloita täyttämällä lainahakemus, saat lainatarjoukset heti näkyvillesi.

1. Täytä lainahakemus
Täytä lainahakemus
2. Valitse sopivin yhdistelylaina
Valitse edullisin laina
3. Säästä lainakuluissa
Nosta rahat tilille

Säästälainakuluissa

Säästä lainakuluissa

Yhdistä lainat ja lopeta päällekkäisten lainakulujen maksaminen. Saat tuntuvia säästöjä joka kuukausi. Mikä parasta lainojen yhdistäminen on täysin ilmaista!

Yksi lainalasku

Yksi lasku - selkeämpi talous

Eikö olisikin mukavaa, jos postiluukusta putoaisi enää vain yksi lainoihin liittyvä lasku joka kuukausi? Lukuisten pienlainalaskujen sijaan saat yhdistelylainasta tasan yhden laskun. Taloudenhoito helpottuu ja yöunetkin voivat parantua!

Luottotiedot kunnossa

Paranna luottokelpoisuuttasi

Lainojen yhdistäminen parantaa luottokelpoisuuttasi. Yhdistämällä lainat sinulla on enää yksi avoin laina. Pankit tarkistavat lainojesi lukumäärän lainahakemuksen yhteydessä. Paranna mahdollisuuksiasi matalampiin korkoihin ja yhdistä lainasi meillä!

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti pavlelumme avulla yli 25 eri pankin ja luotonmyöntäjän avulla. Autamme sinua aloittamaan lainojen yhdistämisen helpolla nettihakemuksella. Saat välittömästi vastauksen hakemuksellesi ja voit aloittaa lainojen vertailun ja rahan säästämisen. Palvelumme on sinulle aina maksuton.

Lainojen yhdistämisen 1-2-3:

  1. Täytä lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi ja listaa avoimet yhdistettävät luotot.
  2. Saat pankkien tarjoukset näkyville noin kolmessa minuutissa.
  3. Valitse paras yhdistelylaina ja annan pankin maksaa laina pois puolestasi tai vastaanota rahat tilillesi.

Yhdistä lainat ja säästä rahaa

Lainojen yhdistäminen säästää riihikuivaa rahaa. Mikäli sinulle on kertynyt useita kalliskorkoisia pikavippejä ja limiittilainoja, voi säästö olla satoja euroja kuukaudessa. Lainojen yhdistäminen todella auttaa karsimaan kuukausittaisia päällekkäisiä lainanhoitokuluja. Lopeta kalliiden pikavippien maksaminen ja vaihda luottosi edullisempaan. Laitamme pankit töihin, jotta sinä voisit nauttia ns. ”yhden laskun taktiikasta”, ei enää viittä laskua pienistä vipeistä – yksi selkeä maksusuoritus kuukausittain. Taloutesi kiittää!

Yhdistä kaikki lainat avullamme. Kertalainat, pikalainat, joustolainat, tuotteella ei ole väliä. Muistat vain listata kaikki lainat hakemukselle ja anna meidän huolehtia lopusta. Lainasaldojen listaaminen on syytä tehdä huolellisesti, jotta pankit voivat tehdä oikean luottopäätöksen tilanteesi perusteella.

Lainojen yhdistäminen parantaa luottokelpoisuuttasi

Lainojen yhdistäminen parantaa luottokelpoistuuttasi. Lainojen yhdistämisen jälkeen sinulla on enää yksi laina avoinna. Pankeille tämä näyttäytyy parempana tilanteena kuin vaikkapa kuuden lainan päällekkäisyys. Yhdistämällä luotot annat paremman kuvan taloudenpidostasi. Paremmasta luottokelpoisuudesta voi olla etua myöhemmin, mikäli lainojen korot putoavat ja haluat tarkistaa yhdistelylainasi koron. Olet lähtökohtaisesti paremmassa asemassa kuin päällekkäisiä lainoja itselleen hamstrannut kuluttaja. Mahdolllisuutesi vielä matalampaan korkoon paranevat huomattavasti.

Lainojen yhdistämisen kokemuksia

Kokemukset lainojen yhdistämisestä ovat linjassa yhdistelylainan saamiseen. Mikäli asiakkaamme on onnistunut yhdistämään kaikki kalliit velkansa, on palautekin ollut aina erittäin positiivista. Noin 20% yhdistelylainaa hakeneista onnistuu saamaan luoton kauttamme. Hylkääviä tekijöitä ovat myöhässä olevat maksuerät, suhteessa jo liian isoksi kasvanut velkasaldo sekä talouden muut kulut. Monesti lainaa on jouduttu ottamaan liian isojen menojen aiheuttaman pysyvän talouden kassavirtavajeen rahoittamiseksi. Tällöin lainahakemuksella annetut tiedot antavat realistisen kuvan rahojen riittämättömyydestä, eikä lainaa yleisesti myönnetä.

Lainojen yhdistäminen kokemuksesta onnistuu parhaiten, mikäli asiakas on jo käynyt oman taloutensa läpi ja on valmis mukauttamaan menojaan suhteessa tuloihin. Luottojen yhdistäminen voi muuttua järjestelylainan hakemiseksi, kunhan talouden tila on ensin itselle selvinnyt. Jatkuvaa kassavajetta ei voi rahoittaa vakuudettomilla luotoilla.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Vanhojen lainojen yhdistäminen toimii netin kautta helposti ja nopeasti. Tarvitset vain nettipankkitunnukset lainan nostamista varten. Lainahakemuksen liitteeksi voi tarvita palkka- tai eläketositteen varmennukseksi tuloista. Muita liitteitä tai monimutkaisia prosesseja ei tarvita.

Järjestelylaina tasapainottaa taloden

Järjestelylaina on viimeinen vaihtoehto, mikäli nettipankkien rahoitustuotteista ei ole velkojen rahoittajaksi. Järjestelylaina voi tarkoittaa vakuudetonta luottoa aivan samallalailla kuin yhdistelylainakin. Kuitenkin, järjestelylainalla viitataan yleensä valtion takaamaan matalakorkoiseen luottoon jota haetaan Takuu-Säätiön tai oman kunnan avustuksella. Tällöin koko talouden menot ja kulut laitetaan nippuun ja velkoja pyritään kohtuullistamaan. Menettelyn seurauksena on useimmiten luottohäiriömerkintä ja velaksi elämisen lopettaminen. Voit hakea pankkien tarjoamaa järjestelylainaa kauttamme.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Voit hakea yhdistelylainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias.

Tulot

Sinulla on säännölliset kuukausitulot, palkka, eläke tai yritystuloja.

Maksuhistoria

Luottotietosi ovat kunnossa, ei maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet

Et tarvitse mitään vakuuksia.

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 100€ ja 60.000€ väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Miten Yhdistelylainaa.net toimii?

Yhdistelylainaa.net kilpailuttaa kaikki Suomessa toimivat vakuudettomia lainoja myöntävät nettipankit. Lähetämme lainahakemuksesi heti pankeille arvioitavaksi ja saat lainatarjoukset minuuteissa hakemuksen täyttämisestä. Palvelu ei maksa sinulle mitään.

Hyödynnä osaamisemme ja tarkista omien luottojesi oikea korko kolmessa minuutissa!

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada yhdistelylainan?

Lainan voi saada yli 20-vuotias, raha-asiansa moitteettomasti hoitanut, yli 2 vuotta Suomessa pysyvästi asunut Suomen kansalainen. Tämän lisäksi hakijalla ei saa olla erääntyneitä eriä Suomen Asiakastiedon kyselyjärjestelmässä.

Pankit arvioivat hakemukselle antamiesi tietojen perusteella millainen lainatarjous sinulle voidaan antaa. Näet tarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksen voi saada vain täyttämällä lainahakemuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko perustuu hakemuksesi tietoihin. Korko on useimmiten ns. riskiperusteinen, mitä paremmat ovat hakijan tiedot sitä matalampi korko. Etukäteen on mahdoton sanoa, minkälaisen koron jokin hakija voisi saada. Korkotaso lähtee noin 8%:sta ja yltää noin 20%.

Hae korkopäätös täyttämällä lainahakemus.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan yhdistelylainan tililleni?

Riippuen pankista, yleensä yhden tunnin tai viimeistään yhden pankkipäivän kuluessa. Huomaa kuitenkin, että osa pankeista maksaa lainan suoraan velkojille. Näissä tapauksissa tilillesi ei suoraan makseta mitään.

Usein kysytyt kysymykset

En saanut yhtään lainatarjousta - mitä tein väärin?

Tarkista aina ennen hakemuksen lähettämistä hakemuksen kaikki kentät ja antamasi tiedot. Mikäli tiedot ovat varmuudella oikein, voi olla että pankit eivät olleet valmiita myöntämään hakemaasi lainaa. Osa pankeista antaa tarjouksen vain hakemallesi summalle, osa antaa tarjouksen hakusummasta riippumatta. Voit täyttää lainahakemuksen uudelleen, mikäli et saanut yhtään tarjousta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yhteishakija?

Yhteishakija on kumppani, jonka kanssa haet lainaa. Yhteishakija tulee velalliseksi lainallesi samallalailla kuin sinäkin. Olette yhdessä maksuvastuussa lainan takaisinmaksusta.

Yhteishakija auttaa merkittävästi ison yhdistelylainan hakemisessa ja lainojen yhdistämisessä, mikäli lainoja on kertynyt paljon.

Usein kysytyt kysymykset

Lainaa ilman vakuuksia

Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Usein kysytyt kysymykset

Sain monta tarjousta ja haluan peruuttaa ne kaikki

Kaikki lainatarjoukset vanhenevat noin 14 vuorokauden kuluessa. Tämän jälkeen sinulla ei ole yhtään avointa lainatarjousta. Sinun ei siis tarvitse tehdä asian suhteen mitään.