Hae vakuudeton laina ja säästä lainamenoissa

Kilapiluta lainatarjouksesi yli 20 eri pankin ja lainanmyöntäjän kesken helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
148€
Korot & kulut*
"cost"760€
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Hyväksyn Yhdistelylainaa.net käyttöehdot ja Yhdistelylainaa.net saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.

Kilpailuta lainasi ja säästä kuluissa

Täytä lainahakemus
Valitse edullisin lainatarjous
Säästä kuukausikuluissa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

;

Vakuudettomat lainat

Yhdistelylainaa.net -palvelussa pääset helposti vertailemaan vakuudettomat lainat. Riittää että lähetät yhden hakemuksen, niin saat luottopäätöksen jopa 30 eri pankilta. Et siis tarvitse keskittyä hakemuksien täyttämiseen, vaan voit yhden hakemuksen avulla siirtyä vertailemaan monta eri vakuudetonta luottoa.

Mikä on vakuudeton laina? Vakuudettomiin lainoihin lasketaan mukaan esim. kulutusluotto, jonka voi saada täysin ilman takaajia tai vakuuksia. Vakuudeksi lasketaan usein oma asunto, ajoneuvo tai mökki. Henkilötakaustakaan et tarvitse. Hakemukseen voi kuitenkin ottaa mukaan yhteishakijan jos haluaa lainalleen paremmat ehdot.

Vakuudeton laina pankista tai netistä

Vakuudetonta lainaa saa nykyään muualtakin kuin pankista. Netissä on monta yritystä jotka tarjoavat vakuudettomia lainoja. Suurin osa näistä ovat mukana palvelussamme ja tarjoavat sinulle lainaa jos täytät hakemuksen. Parhaimmillaan voit saada 25 tarjousta eri lainanmyöntäjiltä. Jos päätät hakea lainaa pankista, vaativat he usein vakuuden lainalle. Jos lainalla on kiire, on vakuudeton laina nopeampi vaihtoehto.

Lainaa ilman vakuuksia

Jos olet hakemassa lainaa ilman vakuuksia, kannattaa sinua täyttää luottohakemus huolella. Koska et tarvitse antaa lainalle vakuuksia, vaikuttaa täyttämäsi tiedot erityisen paljon. Kaikki tarjoukset perustuvat antamiisi tietoihin ja lainatarjous on aina henkilökohtainen. Jos olet hakemassa isompaa yhdistelylainaa, voivat jotkut lainanmyöntäjät tarvita sinulta jonkinlaista tulotositetta. Tulotositteeksi kelpaa usein palkkakuitti, eläketosite tai verotuspäätös.

Jos tarvitse vakuudettoman lainan heti tilille, kannattaa sinun etsiä lainanmyöntäjä joka käyttää Instantor-palvelua. Instantor on automaattinen tulonvarmennuspalvelu jotka jotkut lainafirmat käyttävät. Saat tulonvarmennukset heti hoidettua ja hakemuksen hyväksyttyä suoraan sen jälkeen. Rahat saat tilille silloin kun lainanmyöntäjän asiakaspalvelu on auki.

Vakuudeton laina heti tilille

Pienempiä vakuudettomia lainoja on helppo saada tilille heti. Jos olet hakemassa suurempaa lainaa, kannattaa varautua lainanmyöntäjän lisäkysymyksiin. Muista siis vain hakea sen suuruista summa kuin tarvitset jos rahoilla on kiire.

Vakuudettomat lainat käsitellään täysin sähköisesti ja automaattisesti mikäli lainaa haetaan vain pientä summaa. Kun lainasumma kasvaa, niin lainanhakijalta halutaan yleensä jotain lisätietoja lainahakemuksen tueksi, esim. palkkatosite tai vastaava.

Yhdistelylainaa ilman vakuuksia

Yhdistelylainaa saa myös nykyään ilman vakuuksia. Jos sinulla on vanhoja pikavippejä vielä maksamatta, voit löydä ne yhteen yhdistelylainan avulla. Tällä tavalla voit säästä suuria summia vain lainan laskutuskuluissa, kun pienennät nykyisten lainojen määrää. Säästöä tulee jo vaikka maksaisit samaa korkoa kuin aiemmin, mutta vain yhdestä lainasta. Lainoja yhdistelemällä voit säästä parhaimmassa tapauksessa yli tuhat euroa vuodessa, kun maksat pienempää korkoa ja vain yhden lainan lisäkuluja. Lainojen yhdistämistä kannattaa miettiä jos sinulla on ennestään paljon lainoja.

Yhdistelylaina – lainojen yhdistämiseen tarkoitettu luotto

Yhdistelyluotto on tuote jota on kykyään tarjolla monella lainafirmalla. Jos et halua käydä läpi kaikkien firmojen hakemukset, voit täyttää meidän hakemuksemme. Otamme vastaan hakemuksesi ja välitämme sen eteenpäin 25 eri lainafirmalle. Muista vain mainita hakemuksessa, että olet kiinnostunut yhdistelylainasta ja sinulla on ennestään muista lainoja maksettavana. Jotkut lainayhtiöt maksavat velkasi pois suoraan jos saat heiltä hyväksytyn vastauksen ja muut maksavat vain lainasumman suoraan tilillesi. Kannattaa siis ensin olla yhteydessä velkojiin ja tarkistaa heiltä mikä lainasi ajankohtainen saldo on.

Alla vielä vakuudettomien lainojen kuukausierien arvioitu hinnasto:

Lainasumma Laina-aika Arvioitu kuukausierä
5000 euroa 2 vuotta 229 €
5000 euroa 5 vuotta 104 €
10000 euroa 5 vuotta 209 €
10000 euroa 10 vuotta 128 €
15000 euroa 10 vuotta 186 €
15000 euroa 15 vuotta 148 €

Esimerkkisummia, joita ihmiset ovat hakeneet palvelumme kautta.

10000 euroa lainaa ilman vakuuksia

10000 euron laina riittää hyvin jos olet tekemässä täydellistä keittiöremonttia. Tällä summalla pääset vaihtamaan keittiön kaikki kaapistot ja kodinkoneet. 10000 euroa on myös riittävä summa jos haluat maksaa takaisin vanhat pikalainat ja ottaa tilalle edullisemman yhdistelylainan.

15000 euron vakuudeton laina

15000 euron lainalla saat jo sopivasti rahaa jolla voit esim. remontoida kylpyhuoneen ja koko saunan. Tällä summalla saat myös hoidettua uudet salaojat tai taloon uuden ulkolaudoituksen. 15000 eurosta riittää myös jos haluat päästä vanhoista lainoista eroon ja ottaa tilalle edullisemman

Lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia

20000 euroa hakeneet ovat useimmiten käyttäneet koko summan vanhojen lainojen takaisinmaksuun. Tällä summalla voi yhdistää monta isompaa joustolainaa tai kulutusluottoa.